Sådan logger du ind på din server.

DER ER TO MULIGHEDER FOR HVORDAN DU KAN LOGGE IND PÅ PANELET.

1:

Efter du har bestilt, modtager du en e-mail fra vores spilserver panel, om at du skal sætte en konto op.

Mailen hedder "New Account Created".

Inde i mailen, skal du trykke på "Setup Your Account"

Efter dette, skal du vælge en adgangskode.

Når du har valgt en adganskode, kan du logge ind på panelet. https://panel.gameservr.com

Tillykke, du er nu logget ind.

2:

Efter du har bestilt, så naviger til: https://panel.gameservr.com

Vælg "Kundeside Login" - derefter skal du logge ind med den konto, du oprettede, da du bestilte serveren.

Giv "Game Panel" adgang til at se data på din kundeside konto.

Tillykke, du er nu logget ind.

Bemærk, for at SFTP skal virke med denne meteode, skal du indstille en adgangskode. Dette kan du gøre efter du er inde på panelet under fanen "My Account"