Kom godt igang med din VPS

I denne guide vil vi fortælle hvordan man kommer godt igang med sin VPS hos Gameservr.

Når man bestiller en VPS hos Gameservr får man mulighed for at vælge operativsystem i bestillingsprocessen - dette valg er ikke bindende, og kan altid ændres hvis man skifter mening i fremtiden.

Windows:

• Aktiver Defender Firewall, og kun åben porte du har brug for.
  • Skift adgangskoden efter du er logget ind.
  • Undgå at hente usikre programmer ned.

Linux:

• Opsæt firewall. Vi anbefaler UFW til Debian baseret distros, og IPTables til CentOS.
  • Opret en ekstra brugerkonto med sudo rettigheder.
  • Opsæt SSH-Keys, og ændre SSH porten.

Disse tips vil forebygge de fleste angreb, samt forbedre sikkerheden på din VPS.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support ved at oprette en sag.